Back to top

Minőség és Környezeti Politika

A társaság vezetése és munkatársai elkötelezettek annak érdekében, hogy szolgáltatásainak minősége folyamatosan megfeleljen vevőink igényeinek, illetve tevékenységünk a lehető legkisebb környezetterhelés mellett valósuljon meg.
A társaság tevékenysége, az általunk nyújtott szolgáltatás, a közúti árúszállítás az MSZ EN ISO 9001 : 2015 és MSZ EN ISO 14001:2015 szabványok szerint kiépített minőség és környezet irányítási rendszer működtetésén alapul.
Minőség és környezet irányítási rendszerünk érvényességi területe a következő: nemzetközi és belföldi közúti áruszállítás
Minőség és környezet irányítási rendszerünk működtetésének elsődleges célja, a vevői bizalom erősítése, ügyfeleink teljeskörű megelégedettségének elérése.
Kiemelt feladatunknak tekintjük a német Daimler AG felénk irányuló logisztikai elvárásainak teljeskörű megvalósítását.
Társaságunk a megrendelői logisztikához kapcsolódó költségeinek optimalizálása érdekében folyamatosan fejleszti informatikai-, járműirányítási és árukövetési informatikai rendszerét.
A közúti áruszállítás során a közlekedés biztonsága meghatározó része üzletpolitikánknak.
A természeti erőforrásokat azok maximális megbecsülésével és tiszteletben tartásával használjuk fel, hatékony módszereket alkalmazunk a tiszta környezetért partnereink, termékeink felhasználói, munkatársaink és a lakosság megelégedettségére.
Ennek teljesítése érdekében társaságunk közúti áruszállítási szolgáltatásaink nyújtása során a következőket vállalja:

  • törekszünk a környezetvédelem jogi és egyéb elvárásainak betartásán túlmenően, annak folyamatos javítására, a szennyezés megelőzésére és a környezeti terhelés csökkentésére
  • eljárásokat és megfelelő mérőszámokat vezetünk be a környezeti eredmények értékelésére
  • tevékenységünk során törekszünk az energia hordozók gazdaságos felhasználására
  • képezzük és ösztönözzük munkatársainkat, hogy munkájukat a minőség és
  • környezetirányítási politikával összhangban végezzék
  • kialakítunk és fenntartunk egy korrekt külső-és belső kommunikációs rendszert
  • ösztönözzük és segítjük alvállalkozóinkat, beszállítóinkat, hogy munkájukat minőség és környezetirányítási politikánkkal összhangban végezzék

Célul tűzzük ki munkatársaink állandó képzését, mert csak így biztosítjuk, hogy amit tenni akarunk, azt a legjobban tegyük.
A megrendelések teljesítése során vevőink igényei az irányadóak, mert csak így érhetjük el, hogy szolgáltatásaink jobbak legyenek versenytársainkéinál és csak így nyerhetjük el vevőink megelégedettségét.

A társaság vezetése kinyilvánítja elkötelezettségét és aktív támogatását minőség és környezeti politikánk maradéktalan végrehajtása és minőségirányítási rendszerünk továbbfejlesztése céljából.

Kecskemét, 2022. október 20.

Sziládi József
ügyvezető

ISO tanúsítvány megtekintése (magyar)

ISO tanúsítvány megtekintése (angol)